Голяма част от организираните привърженици на ЦСКА-София, обединени като "Трибуна Сектор Г", обявиха с изявление, че прекратяват бойкота и се завръщат по стадионите, за да подкрепят отбора.

Сектор Г загърби клуба и тима след финала за Купата на България срещу "Левски" (0:1) в късната пролет на м.г. "Червените" съзряха "полягане" пред съперника, освен това критикуваха ръководството по ред параграфи, определяйки управлението на ЦСКА-София като "аматьорско".

Те и сега остават доста критични, но заявяват следното: 

Опитахме да повлияем с отсъствие - не стана. Време е да пробваме с присъствие. И не, господа доброжелатели, никой няма да пречи на отбора да прави това, за което е създаден - да побеждава. Спете спокойно."

Според тях "почти нищо" не се е променило в управлението, "освен козметични опити за подобрение в маркетинга и, разбира се, новият магазин на Армията. По-добре късно, отколкото никога."

"Червените" привърженици считат, че има непрозрачност по отношение на процесите за новия стадион на мястото на "Българска армия".

"Ръководните процеси са все така полуаматьорски и тук честно казано промяна в близко и дългосрочно бъдеще не очакваме", посочват те.

Цялото им изявление можете да видите в линка по-долу.