Аз съм честен човек. Не чак, колкото... знаете кой, ама все пак съм честна.

И набожна съм също, ето, днес е Задушница и аз реших да не пера (кръсти се). На Коледа ям прасенце, на Великден – агне. Имам икони по стената, червен конец на ръката, на лявата гърда съм си татуирала кръст, а на дясната – света Варвара. И на Ивановден също съм правила някакви работи, ма още не мога да си спомня какви, обаче важното е, че почитам празника. А на Йордановден даже се изкъпах (кръсти се два пъти).

Също така съм и много толерантна, както сме си ние, българите, защото сме християни. Ям дюнер. Слушам Софито и Азис, ма не щото съм проста, а заради културното многообразие. Иначе и на Малкович ходих, нищо, че не е православен. Той християнин ли е въобще? Те тия там, техните, какви християни са, не знам, ма разрешават на мъже да се женят помежду си, а жените им едни грозни... Сигурно заради това и мъжеложството не им пречи. Аз на театъра нарочно си сложих големия ланец с кръста с гимнастика. Не, че вярвам чак толкова, ма за всеки случай - срещу лоши очи и клетви. Че то като попаднеш в такава международна среда,  кой знае, ако не внимаваш, току-виж и ти утре се облечеш с цветовете на дъгата (кръсти се три пъти). Не, че нещо, ма на мен жълто хич не ми отива.

Хубаво беше в театъра, да ви кажа, много харесвам ангелчета и стенописи, а златото по балконите е почти като у нас. И аз така съм си барнала хола. И една фреска с голи ангелчета и една дебела по цици също поръчах да ми изрисуват на тавана, въобще много ми е шик. Не Малкович, ами Миле Китич направо мога да поканя да ми играе и няма да ме е срам.

Та аз като една честна и почтена християнка, искам от тая трибуна сега да взема отношение по някои най-наболели въпроси в родината. По принцип предпочитам да го направя при Цветанка Ризова, обаче тя па и него... знаете кого... прекъсваше и му спореше, та на мен ли ще ми даде да си кажа, както аз си знам... Затова по-добре от фейсбука. Качвам се на джипката и ви почвам.

Значи, първо, инфлацията

Както каза... знаете кой, Асен като беше на власт и напомпа инфлацията безбожно. Аз даже ще го допълня – Асен я напомпа не само в България, а и в целия свят. Навсякъде като скочиха тия ми ти цени - бензин, яйца, апартаменти - всичко поскъпна. Но не това е проблемът. Проблемът е, че магистралите поевтиняха. По наше време един километър магистрала 16 милиона лева струваше, докато в света я изхарчат 4 милиона, я не. При това той харчеше 16 милиона лева без асфалта. Ако и асфалт беха сложили, както трябва, сега щяха да си имат още в касичката и можеше даже да не пипат Божков, че май от там дойдоха проблемите, ама това е друга тема... Та като докара Асен инфлацията, викам си – разгеле, поне като се върнем на власт, ще си наваксаме загубите, ще шиткаме магистралите по 30 милиона километъра. А то какво? Яйцата скочиха до небето, асфалтът си седи долу. Ми то, ако ние съставим правителство, не само няма да печелим, а ще трябва и да харчим. Хубаво ми казваше Алексей едно време...

За Алексей

Та като стана дума за Алексей, искам най-сетне реабилитация. Не само за Алексей, ами и за Големия и Малкия Маргин, за Маджо, за Златко Баретата, за Митю Очите, за Главата, за Дучето, за Хрътката.... за всички тия работливи и смели момчета, несправедливо набедени за мутри. Какви мутри може да са с тия хубави прякори? Освен това ние мутрите ги утрепахме, вече няма мутри. Вече имаме политици. Или и тая институция искате да бутате, а? Ми то каква държава ще станем без такива фигури? Даже, ако могат да нарекат Пеевски новия Левски, то тия момчета са новият Ботев. Колко бомби са обезвредили, колко бой са яли от мен на карате едно време, от колко наркотик са спасили родината... Щото, ако не беха те да изнасят наркотици, тая дрога щехме тук да си я зобаме и сега да сме втора Америка.  

За Америка

Аз знаех, че американците готвят тия списъци с наказаните по Магнитски и даже три пъти ходих до посолството да им помагам. Първия път гледам отпред опашка и викам: „Аз само да питам нещо“, ма не ме пуснаха. Те там нали само от ония тулупи от ПП и ДБ се редат... Втория път отивам и викам, глей сега, Херо, ай ем ан онест пърсън. На английски ѝ го казах, честен кръст (кръсти се три пъти). Дай ми два дена, викам ѝ, и ще оправим проблема. Ние нямаме нищо общо с тия работи, имало било некъв Владко, представял се бил за мой финансов министър. Ма в целия ГЕРБ никой не го е виждал и чувал тоя човек, къв е тоя... измамник некакъв сигурно, висаджия... Сто процента е от на Асен и Кирил хората. Те какви са плъхове, тия... Абе да ти кажа, според мен Христо Вълка го е внедрил при нас. Аз, Херо, на твое място, ще вкарам в списъка Христо, Кирил и Асен. Те са го накарали да краде, сигурен съм. Той не беше такова момче. Не че го познавам, де, викам ѝ, а тя мълчи, лисицата. Абе едни животни са събрали около тоя Прокопиев, ужас... И трети път ходих в посолството, не че имах работа, ма да ми е на късмет. Даже не си бех резал ноктите, че беше понеделник. И кво – изцакаха ни с тоя списък. Ма нищо, де. Аз им обещах, че повече няма да правим така, ще си стана депутат и квото кажат, това ще гласувам. То нали така се работи в парламента – пускат ти есемес и ти натискаш копчетата. Па що не ми писаха есемес по-рано, да си спестим целия тоя цирк, ма на... Американска работа.

За президента

Вижте сега. Знам, че всички изчетохте всички тия глупости, само за да разберете какво мисля за президента. Президентът си е президент. Толкова му се управлява на него, колкото и на мен – по това си приличаме. Така че мисля, че ще се разберем. Ще делкаме и ако сме тандем, ще ви правим сами да си говорите от днес до края на света. Само прошка да има. Честен кръст (кръсти се четири пъти, дръпва се за ухото и плюе в пазва).