Разбирам, че вчера колегите от "Възраждане" са извикали свещеник да осветят новата си стая, защото господин  Костадин Костадинов не искал да влиза в стая, която е била обитавана (!!) от "Демократична България".

Поинтересувах се какъв е свещеникът и доколкото разбрах е православен. Аз, обаче, съм католичка и искам да предупредя колегите от "Възраждане", че осветяването на стая от православен свещеник, в която е работил католик от "Демократична България", не действа.

Не искам да се изтъквам, но всички стойностни филми с ужасяващи демони от религиозно естество като “Константин” и “Антихрист”, не са за православната църква.

Могъществото, което ни е дадено от редица тайни ордени в причудливи манастири по върховете на страховити планини, не може и няма как да се пребори с ортодоксален ритуал.

Та, нека имаме предвид, че стаята продължава да е обитавана (!!) от "Демократична България" и ако внезапно падне папка от масата, която никой не е пипал - колеги,  бягайте!

---

Текстът е публикуван във фейсбук профила на Letiashtata Kozzila Erato (депутатката от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова), откъдето го препечатваме. Заглавието и подзаглавието са на редакцията.