39-годишен мъж е намерен убит в Плевен, съобщи МВР. 

Тялото на мъжа е открито късно снощи на уличното платно на кръстовището на ул. "Сопот" и ул. "Иван Вазов" в града. На мястото на инцидента са изпратени полицейски екипи, а лекари са констатирали смъртта на 39-годишния мъж. 

Според "Фокус" починалият има прободна рана в гърба. Той не е осъждан и не е криминално проявен.

Това обаче е 9-ият убит в страната само от 8 януари.

Тогава започна истинска черна серия с показния разстрел на строителния предприемач Митко Дамянов и съпругата му Наталия в столичния кв. "Витоша".

На 12 януари с 6 куршума в Пазарджик бе убита шефката на кабинета на кмета Тодор Попов - Татяна Стоянова.

На 14-и в Пловдив с ловна пушка бе застрелян на място Димитър Стоянов - Митко Лудия. За ММА боеца МВР съобщи, че е криминално проявен.

Същия ден край Петрич бе намерен прострелян с един куршум в тила дребният бизнесмен Орхан Джевизов. За него има данни, че е имал контакти с местните търговци на марихуана.

40-годишна жена и 56-годишният й съпруг бяха открити простреляни в Раднево на 19 януари. Засега разследващите работят по версия за семейна трагедия - убийство и последвало самоубийство.

Във вторник бе открит трупът на 43-годишен бивш застраховател край Елин Пелин. Мъжът преди това е бил обявен за изчезнал, а полицията издирва убиеца, който вече е установен.