От ЦСКА-София се похвалиха, че са получи разрешително за реконструкция на стадиона си.

"Днес, 05.10., беше издадено разрешителното за реконструкция на стадион "Българска армия". Запомнете този ден. Денят, в който се преборихме за нашата мечта, за нашия дом", написаха в съобщение армейците.

"Минаха години, през които се надявахме и вярвахме, оставахме разочаровани, чувствахме се лъгани, бяхме безпомощни, но не се предадохме. След всеки удар се изправяхме и намирахме решение. Изтърпяхме много, но бяхме заедно и не се отказахме. Не позволихме нито за миг мечтата ни да избледнее. Напротив – след всяко „не“ амбицията ни растеше, след всяко „да“ вярата преливаше. Знаехме, че рано или късно ще сбъднем и тази своя най-голяма цел. Ето, че този момент настъпи. Получихме така заветния документ. Получихме възможността да построим сами новия ни модерен стадион", пишат още от клуба.

Оттук нататък предстои 14-дневен срок, който трябва да изтече, за да влезе документът в сила. След изтичането на установеното по закон време ще ви уведомим подробно за плана ни на действие и следващите стъпки, които от клуба ще предприемат.