ЦСКА-София обяви подробности за програмата преди, по време и след мача с "Лудогорец" в неделя. Той ще е последен на стадион "Българска армия" в сегашния му вид. Скоро арената ще бъде разрушена, а на нейно място ще има нова. До построяването й тимът ще домакинства на ст. "Васил Левски".

Клубът подготвя много изненади, като целта е да превърне събитието в паметно и историческо за феновете, на които се предлага възможността и да се сдобият с нещо от Армията за сбогом.

Почти всички билети вече са продадени, хартиените са специални, а клубът обявява следното:

"Всеки фен, закупил онлайн билет, ще може да получи негов специален хартиен аналог на касите на ст. „Българска армия“. Гишетата ще работят от УТРЕ (05.12.) до НЕДЕЛЯ (10.12.) между 10 - 18 ч.  
Призоваваме ви, при възможност, да не чакате до деня на мача, за да вземете своя хартиен билет. Предвид огромния интерес и разпродаден стадион, не можем да гарантираме, че в деня на двубоя ще могат да се раздадат всички билети. Те преминават заверка, което отнема технологично време.

Всеки картодържател има право на билет срещу показване на абонаментната си карта. Билетите на картодържателите, които нямат възможност да присъстват на срещата, ще бъдат запазени в администрацията на клуба. Ако не успеете да вземете хартиен билет, може да влезете на стадиона с електронния си пропуск."

В събота на стадион "Българска армия" ще има ден на отворените врати - между 10 и 17 часа.

В неделя, денят на мача, ще има програма преди и на полувремето на срещата. 

ЦСКА-София акцентира върху това, че след края на мача няма да бъде допусната публика на терена: 

"СЛЕД КРАЯ на двубоя навлизането на публика на терена няма да бъде възможно! Много елементи от собствеността на стадиона ще достигнат до феновете под формата на сувенири, които ще бъдат пуснати в продажба или на търг скоро след последния исторически мач на стадион „Българска армия“.

Молим ви да се съобразите с решението ни, така че всеки един армеец, дори и онези, които не са успели да присъстват на мача, да могат да получат парченце спомен от историята на „Българска армия“.

Нямаме търпение да изживеем с вас този паметен за цялата „червена“ общност момент. Момент, който чакаме с десетилетия. Нека му се насладим изцяло!"

Стадион "Българска армия" е построен през 1967 г. Оттогава му бяха правени само козметични ремонти.