"Льоша, благодаря ти за изминалите 26 години на абсолютно щастие. Да, дори през последните три години - щастие. За любовта, за това, че винаги ме подкрепяше, за това, че ме караше да се смея дори от затвора, за това, че винаги мислеше за мен".

Така започва публикация в Х на Юлия Навалная - съпругата на най-големия критик на Кремъл Алексей Навални, който днес бе погребан в Москва, след като загина при мистериозни обстоятелства в руска наказателна колония. 

"Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да те направя щастлив и горд от мен там горе. Не знам дали мога да се справя, или не, но ще опитам".

Навалная, която не присъства на погребението поради високата вероятност да я арестуват, изрази увереност, че някой ден отново ще се срещне с любимия си.

"Имам толкова много неразказани истории за теб и имам толкова много песни за теб, запазени на телефона ми, глупави и смешни, честно казано, ужасни песни, но те са за нас и наистина исках да ти ги пусна да ги слушаш. И наистина исках да те гледам как ги слушаш, смееш се и след това ме прегръщаш. Обичам те завинаги. Почивай в мир".