VW Голф "свойски" пресича през насрещното движение на бул. "Цариградско шосе" и в дупка в мантинелата се шмугва в своето платно. При това става въпрос за "Цариградско" в района на парка Врана, където скоростите са повече от сериозни.

По-забавно около поредния нарушител е, че не е Мис Силикон,... а на покрива му има син булкан.

Според пътния експерт Диана Русинова става въпрос за кола на Столичната дирекция на вътрешните работи (както обаче стана ясно покрай "Осемте джуджета" и Клуб SS - една от най-трудните за достигане информации е дали дадена кола е на полицията, б.р.).

От СДВР нито потвърждават, нито отричат пред БНТ дали става въпрос за техен автомобил. Казват само, че се извършва проверка.

Русинова обаче не просто е убедена, а знае и с какво се занимава автомобилът нарушител - той поставя... "триногите" за санкциониране на недисциплинирани водачи.

"Аз съм абсолютно сигурна, че това е автомобил на СДВР. Много често сме го виждали този автомобил, който слага камерите за скорост. На самите кадри ясно се вижда синият буркан, който стои отгоре върху самия автомобил.

Лично аз съм изключително втрещена от този случай. Това е много грубо нарушение на всякакви възможни правила. Тук има знак, който ясно показва, че имате право да завиете надясно, т.е. изход на София по бул. "Цариградско шосе". Този водач влезе в насрещното, мина върху пешеходната пътека, мина през разделителния остров за да отиде отсреща", разказа Диана Русинова.

Тя настоява този човек от автомобила, който е служител на реда, да бъде дисциплинарно уволнен.