В свое интервю за подкаста The Hook Rocks китаристът на Skid Row Дейв "Снейк" Сабо бе попитан дали групата му е набелязала нов певец.

Легендите на глем рока (наричан много удачно навремето и hair metal) изживяват тежки години от доста време. Запоследно при тях пя участикът в Swedish Idol Ерик Грьонвал, но напусна заради проблеми със здравето.

Снейк, цитиран от Blabbermouth.net, казва:

"Не сме набелязали никого. Ако искаме да продължим като Skid Row, ще ни трябва нов певец. Но нямаме набелязан.

Има много страхотни певци. Но Елзи наистина вдигна летвата, човече!"

Той има предвид страхотната Елзи Хейл от "Хейлсторм", която заби две шоута със Skid Row (и за която в Клуб Z специално сме ви обръщали внимание - бел. ред.)

"И Ерик е страхотен певец, и той вдигна летвата... Но тогава просто дойде Елзи и просто вдигна нивото и ни показа друга страна на това, което тази група може да бъде.

Така, че въобще не е нужно да имаме мъж певец в Skid Row. Опциите са широко отворени. И, както вече казах, има толкова много таланти, но просто трябва да сме сигурни, че ще направим правилния избор и ще изведем бандата на ново ниво. На това се надяваме."

Запитан дали нещо се е променило в отношението им към евентуален реюниън със Себастиан Бах от златната ера на групата, Снейк казва:

"Ок, отговорът ще е същият, какъвто би бил за - не знам - 20 000 години. Това няма да се случи. И казвам едно и също всеки път."

Отговорът му нататък е ясно релевиращ към проблемите им с дългунестия някогашен сексидол Бах - просто сега били щастливи:

"Благодарен съм, че хората проявяват такъв интерес това да се случи, но също така трябва да повторя, че става дума за това да бъдеш щастлив в ситуацията, в която се намираш."

Самият Себастиан обаче буквално преди 2 седмици издаде дългосвирещ албум - Child Within the Man, който никак, ама никак не е лош... И съдържа здрави парчета като това: