Тръмп отново доказа, приятели, че е единствен, неповторим и няма друг като него. От тази седмица той е единственият президент в историята на САЩ, признат за виновен в цели 34 обвинения. Каквато и присъда да бъде произнесена срещу него след месец заради това, че е подкупил порноактриса да мълчи за аферата им, мястото му в историята вече е запазено.

Сега всички демократи стискат палци присъдата да е достатъчно строга, за да му попречи да спечели следващите избори за президент през ноември. Но демократите са жестоки хора! Изобщо не им минава през ума и не им трепва сърцето какво би означавала една присъда за Мелания Тръмп. Говори се, че Доналд щял да получи домашен арест.

Вие представяте ли си? Да я затворят 24/7 с този съпруг? Едва ли си го е мислила така едно време, когато в името на дебелия портфейл и лъскавите небостъргачи е преглътнала съпружеството с такъв мъж.

„Аз ще съм в единия небостъргач, той в другия – все ще се справя“, си е казала младата Мелания и е казала „да“ в гражданското.

А сега какво? Ще са в един апартамент. При това той е осъден заради аферата си с порноактриса, не заради престъпления срещу човечеството или нещо друго, дето една съпруга повече би преглътнала. По цял ден ще ти виси мръсникът му с мръсник в хола пред телевизора и ще върти порноканалите... Имам предвид телевизия „Фокс“, не друго.  

Ми, то това е наказание повече за измамената съпруга, отколкото за  крадливия изневеряващ, който освен, че спал с порнозвезда, й платил фирмени пари, за да мълчи. Фирмени пари, моля ви се – дето се вика, от залъка на Мелания откъснал. Горката жена! Ще се чувства буквално задушена.

Особено ако е вярно това, което всички американски медии тръбяха през последните седмици. А именно, че в съдебната зала миришело на спарено и газове. Тоест на пръднал кандидат-президент. Не се шегувам, това не е просташки сарказъм, а самата истина. Точно така медиите отразяваха този процес. Техните пратеници в залата се оплакаха от липсата на въздух и неприятната миризма около бившия президент. Еми, мили колеги, време е да спрете да му душите около задника на Тръмп, бих казала, ама ми е неудобно. Все едно в България е различно.

На всичкото отгоре Доналд ги изтроли, както само той си знае – като непрекъснато си поръчваше пържено пиле от KFC и го ядеше, докато вървяха обвинителните речи. А от пръднал кандидат-президент по-лошо може да е само пръднал кандидат-президент, който се храни с пържено пиле. Няма да казвам откъде знам.

Та, хапваше си крилцата Доналд, после подрямваше, а накрая даже поискал телефонния номер на жената, която го скицира в съдебната зала, защото - вероятно знаете - снимки от съда в САЩ е забранено да се правят и всички ползват скици на художници.

Не знам кое от всичките неща – дали аферата, дали порното, дали пръдните и пърженото пиле, но Доналд Тръмп успя да откаже най-верните си фенове – жените. Само 36% от американките биха гласували за него според последните проучвания. Разбираемо – порноманиак с лоши маниери, който пърди на дивана, може да си намериш и в гражданското, както се вижда от случая на Мелания. Не е нужно да го избираш и за президент.

Доколкото познавам нрава на повечето жени – всички тези престъпления са достатъчни да поискат затвор за него. А ако Дони влезе в затвора, то тогава вече наистина ще счупи всички рекорди на американската политика. Пък не се знае, току-виж използва времето там, за да прочете някоя книга. Или да я напише. Нещо за борбата му с либералната чума, феминистките и Слийпи Джо.

„Моята борба“. Или „Нашата борба“, за да не краде заглавието от колегата си. А и както им е тръгнало на повечето радикално десни по света – току-виж наистина се наложи да пишат колективен труд в затвора.

Оосвен Тръмп доста го загазиха и германската „Алтернатива за Германия“. Техните остриета за предстоящите европейски избори бяха уличени в шпионаж за Китай и Русия, съдиха ги за нацистки лозунги и накрая така се оляха в радикална пропаганда, че даже колегите им радикали от другите европейски държави се отрекоха от тях и ги изхвърлиха от парламентарната им група в Европарламента.

Това да си твърде радикален за радикалите също си е постижение. Сал едно „Възраждане“ им остана в приятелската листа на германците. Костадинов сякаш  не разбра, че късайки с „Алтернатива за Германия“, останалите им колеги в Европа лишават германците от всякаква възможност да решават или влияят за каквото и да е в следващия Европарламент. Коцето обаче си се кълне в немците и изобщо не разсъждава на каква цена.

Ама какво се учудвам – то българските фашисти винаги са умеели да се съюзяват баш с тия, дето губят. По това си приличат само с българските комунисти. И винаги е за сметка на България. Дано този път българската държава не опере пешкира от делата на радикалните си партии.