Добре, че са Шкварек, Иван и Aндрей и Маргарита Хранова, приятели! Ако не бяха те, българското християнско семейство щеше да загине, а с него и толкова проекти и възможности за риалити-шоу, исторически паркове и нови и нови партии в парламента... Без традиционният татуиран и бръснат Иванчо и без традиционната татуирана и напомпана Марийка България ще бъде залята от разни Ваньовци, дето не смеят един шамар да обършат на благоверната и Марии, дето нещо мно‘о се отварят и искат поне да ги питаш преди да ги праснеш един-два пъти и да им направиш едно-две истински българчета.

Жената – боса, бременна, в кухнята и с големи цици. Това е изконната истинска българка. Желателно е, докато чака да стане мусаката във фурната, да кърми в трактора на нивата и с едната си свободната си ръка да преде вълната за изконните български носии, а с другата реже на ситно краставицата за таратора към мастичката на благоверния. И както си почива така в трактора от готвенето, да извие кръшен глас над красивите ни изконни български ниви, той да проехти медено над сините ни изконни планини и да запее като чучулига нещо на „Мегадет“. Ма с повече орнаментика. Е тогава вече сме постигнали истинското съвършенство и ще се запазим като род и ген. Стига Иванчж да не умре преждевременно от пиене, де.

Сега е по-важно от всякога да се изправим като един срещу либералния враг от Запад, приятели. Тоест не като един, а като двама. Защото традиционното семейство се състои от двама – мъж и жена с цици, като нейните трябва все пак да са по-големи. Погледнете само каква опасност ни грози и какво се задава отвъд Белград? На Европейското по футбол германците играха с розови фланелки! Точно те, хората, дето обичат армията, реда и маршовете, явно са се изпеде.... таковата до такава степен, че не само футболистите им играят с розовко, ами и головете са оставили да ги вкарват мигранти! Добре че е България да тежи от другата страна на везната, приятели. Ние не играем в националния ни отбор с мигранти, ние не играем с розовки тениски, ние даже въобще не играем!!! Е тва са ценности, е тва  е православие, е тва е българщина, е тва е български православен изконен футбол. Всички вървят напред, ние наопаки. Като истинска шопкиня съм горда, че цялата нация е възприела първия принцип на шопите.

Но само с един парад на традиционното семейство няма да минем, няма да се спасим така, приятели. Мисля, че трябва да противостоим на развратния Запад с всички средства и както на гейпарада направихме контрапарад, на жълтопаветните протести направихме контрапротести, така и на европейското по футбол трябва да направим едно контраевропейско. В него ще участват само бели християнски мъже по потници. Никакви странични съдии - истинските мъже решават засади, фалове и дузпи помежду си с тупаник. Който остане с повече зъби в устата си, застава за дузпа, докато съотборниците му маризят вратаря. Чуждестранните отбори ще ни ги води Динко директно от границата – със свински опашчици на ръцете и по гащи. Дрехи, пари, кредитни карти, верижки отиват за агитките, а яхти, вили, банкови сметки се приписват на БФС и Делян.

Никакви чужди химни няма да се пеят по нашите стадиони, само българският в съпровод с гайди. Шотландци няма да каним, щото са джендъри с тия полички. Немци също няма да каним, щото един мъж веднъж като сложи розово и край – отишъл е на другия бряг. Французи и англичан също аут, щото истинските французи и англичани са бледолики и пият много, па тия по отборите им хем не са бели, хем не могат един „Доко, Доко“ да изкарат докрай в кръчмата. Така като гледам как се представят в момента отборите не Еропейското, само сърби и албанци, в краен случай словенци може да се квалифицират за Контраевропейското. Добре маризят и те. А и имаме стари сметки за оправяне. Турците е по-добре да не ги викаме, че те па много са се полибералничили и сериозен футбол играят. Пък и преклонена главичка сабя не сече.

Контраевропейският шампион ще спечели купа от истинско тракийско злато, едногодишен абонамент за казиното в Сандански и спа-уикенд в Историческия парк с Галена. Мисля че нито един европеец няма да устои на тая награда и веднъж като опитат от тия ни хубости, ще се върнат в руслото на традиционния християнски изконен консерватизъм. Амин!