... А и звездите, с които ще се извисим, си ги бива: "Уикеда", "Светльо енд дъ Леджъндс", "Обратен ефект", веселяците "Докторс го го бенд" и още. Или, както биха казали в Бов - лайнъпът си е куул!

Но да караме подред:

Какво има да става?

Между края на ваканцията и лятото и началото на учебната и работна година - от 13 до 15 септември е първото издание на музикален фестивал „aBOVe the ROCK“. Ясно е, че заглавието е заигравка с името на село и гара Бов - в Искърския пролом, на има-няма 50 мин. от София с кола.

Мястото е екоферма и къщи за гости „ЧемерникЪ“.

Чифликът ще отвори широко крепостните си дървени порти и ще Ви очаква с приятели и домашни любимци под звездите на поляната в западна Стара планина, пишат организаторите.

Организатори са стопанинът на Еко комплекс „ЧемерникЪ“, бизнесменът Ивайло Манчев, ревностните привърженици на полета на две гуми и рева на моторите от МСС „Безделниците“, художникът-визионер, творец и сугестопед Илиана Стримска от „il Strimska Art“ и пиарът, копирайтър и фотограф Зорница Митин.

Обещават на меломаните, отишли на събитието, че ще станат част от музикалната история, която заедно ще напишат с тях и любимите банди "Уикеда", Doctor`s Gogo Band, Elinor, "Обратен ефект", Svetlio And The Legends, "Своге Акустика", Rejected Mono и др.

„Запазете уикенда 13-15.IX.2024 г. в календара си и стягайте багажа! Грабвайте във „фаталния“ петък подходящите за Балкана по това време на годината дрехи и обувки, домашните любимци и доброто си настроение и идвайте да изпратим подобаващо лятото/отпуската, да презаредим сърцата и мислите си за новата учебна/работна година, да се потопим в любимия ни турнир по слушане на яка музика и вършене на готини неща и да се забавляваме истински!“.

На форума възможност за изява ще имат и непознати млади таланти - сред тях в първото издание са ученическите банди „МаринЪ“ и „Сврака“. Повече инфо – в мрежата.

В „ЧемерникЪ“, екипът се е погрижил и за:

игри за малки и големи, работилници и забавления, томбола и конкурсен фрагмент, храни и напитки, голяма поляна за разпъване на палатки и настаняване с каравани/кемпери, както и хотелска част с ограничен брой места за спане за спокойствието на онези от вас, които предпочитат удобството на стаите в комплекса пред свободното къмпингуване под чистото небе над комплекса, санитарни и здравни грижи, полиция и охрана.

Има и благотворителна кауза, свързана със събирането на средства за закупуване на обдишващи машини за рядка белодробна болест сред децата.

Колко ще Ви струва и как да закупите?

Билетите са на цена 40 лв. за целия тридневен престой, и от 30 лв. за еднодневен пропуск и могат да се закупят от мрежата на ticketportal.bg, както и на място на събитието.

ЗА ДЕЦА ДО 18-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

Програмата и какво да носим?

Планирано начало:
Петък, 13 септември, около 17 ч.
Предполагаем край:
Неделя, 15 септември, по някое време след 17 ч.
Вземете си:
- Домашните любимци!
- Дебели дрехи и завивки!!
- Достатъчно парички в брой!!!

"Правим всичко необходимо и вие, и ние да сме доволни от събитието и се молим на благословията на Вселената. Засега времето обещава да е благосклонно. Стискайте палци! И ако не на нас колко ще е готино в „ЧемерникЪ“ над скалите, то повярвайте на Патриарха на Българската литература Иван Вазов, удивлен от очарованието на Бов още в далечната 1897 г.: „Туй село с такова звучно и с романтическа прелест дишуще име, и по-напред пленяваше въображението ми, а сега още повече гъделичкаше любопитството ми...“, казват още домакините.

Те завършват:

За повече информация, въпроси, коментари можете да следите страниците и профилите на Above The Rock Fest в социалните мрежи Facebook и Instagram, както и през abovetherockfest@gmail.com.

Ще се видим над скалите.
Ще е повече от музика!
#abovetherockfest

Клуб Z има удоволствието да е медиен партньор на събитието.