Да бъде Стойчо Младенов в ЦСКА или не? Това е въпросът в деня на голямото изтрезняване на стадион "Българска армия" след загубата от "Ботев" (Пловдив), довела до отпадането на "Левски" от първата шестица.

Треньорът на "червените" каза вчера в "Коматево", че ще преспи преди да вземе решение за своето бъдеще. Той призна, че е подал оставка още след поражението от "Берое", но е бил разубеден от собственика Александър Томов.

Твърди се, че днес сценарият се повтаря, още повече след като вчера стана ясно, че истинският благодетел на клуба - Петър Манджуков, си тръгна от ЦСКА заради сбъркания по думите модел на управление на клуба, идеолози на който са Томов и Младенов.

Треньорът е събрал екипа си и заедно решават какво да направят, но едно е сигурно: при напускане на старшията, всички ще го последват - Анатоли Нанков, Стойчо Младенов-младши, анализаторът Бисер Цолов. Този път Стойчо бил непреклонен в намерението си.

Фаворит за наследник е Любослав Пенев, който ще се върне на Армията с неговия си щаб: Радослав Здравков, Давид Родригес, Йордан Йорданов-Жан... Пенев чака обаждане, за да почне преговори. Все пак не са изключени и други варианти, ако треньорският пост на "червените" се окаже вакантен.