ЦСКА може и да няма все още ръководство, но почна да плаща стари дългове с давност от години. Днес "червените" са превели 200 000 лева на "Локомотив" (Пловдив) за трансфера на защитника Пламен Крачунов. За това се похвали адвокат Радостин Василев, който защитава правата на "черно-белите". Любопитно е, че Василев оглавяваше юридическия екип на ЦСКА по времето, когато армейците бяха собственост на фирма "Титан".

От Локо бяха обвързали парите за Крачунов с дълг към НАП Пловдив. Александър Томов твърдеше, че се е споразумял с клона на агенцията по приходите в Града под тепетата за разсрочване. Борчът отново надвисна като гилотина (подобно на много други) в последните дни, когато се подават документите за лиценз.

"За два дни разговори с г-н Борислав Лазаров, г-н Ивайло Манджуков и г-н Милко Георгиев беше постигнато повече, отколкото за последните 2 години при управлението на Александър Томов, написа адвокат Василев в профила си във фейсбук. - Благодарение на тези хора и стоящите зад тях инвеститори, днес беше изплатено задължението на ЦСКА към Локомотив Пловдив с което и ЦСКА и Локомотив Пловдив решиха най-голямото препятствие за получаването на лицензите си.Всички поети от представителите на феновете и Ивайло Манджуков ангажименти се изпълняват коректно към момента!"

През миналата седмица Василев обяви, че спира всичките си дела срещу ЦСКА - заради оттеглянето на Томов. Парите за тези дългове и за текущите разходи на "червените" са осигурени от Ивайло Манджуков и Юлиян Инджов.