Черногорецът Стефан Николич (ЦСКА) показа бутоните, останали по ребрата му от съботния мач срещу "Лудогорец", когато бе изритан от Козмин Моци, но съдийски сигнал изобщо не последва.

Вчера дисциплинарната комисия на БФС спря правата на румъцена и изиска съдийски доклад за случката, но това не дава утеха на тарана на армейците. Той обяви, че няма да играе в следващи мач от "А" група - срещу "Ботев" (Пловдив) в София. А почивката му ще продължи и по-дълго.

Белезите на Николич. Снимка тв екран

"Имам спукано ребро. Малко ме боли и със сигурност няма да играя срещу "Ботев", рече Николич пред журналисти днес на ст. "Българска армия". - Ще почивам между десет дни и две седмици, зависи кога мине болката. Няма какво да коментирам тази ситуация. Съдията трябваше да я коментира и да извади червен картон. Моци ми каза след това, че не ме бил видял. Тогава и на мен така ми се стори, но после на видеото и снимките се вижда, че е различно. Ритна ме умишлено."

"Всички се раздаваме на максимум. Надявам се, отборът ни да се вдигне. Няма да се предаваме в борбата за титлата. Сега е моментът да сме всички заедно. В петък трябва да победим "Ботев" Пловдив", добави Николич.

След днешната открита тренировка стана ясно, че треньорът Галин Иванов е извадил от групата за мача с "Ботев" двама от грешниците от Разград - Марин Оршулич и Тони Силва. С последния проблеми имаше и Стойчо Младенов. Нападателят е "кисел", че през зимата не бе продаден в чужбина и че му се дължат пари.