Часове след отказа на Лицензионната комисия на БФС да даде лицензи за "А" група и Европа на ЦСКА и "Локомотив" (София), в двата лагера липсва минорно настроение и страх. Напротив, длъжниците са убедени, че Апелативната комисия на централата в крайна сметка ще им даде зелена светлина.

Пред журналисти босът на "железничарите" Николай Гигов обяви, че е очаквал решението на ЛК, но до следващата седмица щял да намери начин да обезпечи дълга към НАП, възлизащ на малко над 1,4 милиона лева. Бизнесменът, който е и член на Изпълкома на БФС, дори вярва, че все още може да спаси квотата за Лига Европа, стига тимът му да я вземе.

А яснота за евромераците на "червено-черните" може да има и след съботния мач срещу ЦСКА. Най-малко единият от двата тима може да загуби шансове за втория по сила евротурнир. 

Пред в. "24 часа" притежателят на контролния пакет акции на ЦСКА Милко Георгиев твърди, че отказването на лиценз било юридически гаф, поради което е напълно спокоен в обрат в полза на "червените" на заседанието на АК. А причината и в случая на армейците е необезпечен дълг към НАП.

Все пак продължава да стои въпросът доколко настоящите шефове на ЦСКА искат лиценз и професионален статут, а не обявяване на фалит на дружеството и започване на чисто...