"Левски" представи новите екипи за следващия сезон. На представянето присъстваха трима от футболистите на "сините" - Владимир Гаджев, Роман Прохазка и Антонио Аниете (от дясно на ляво на снимката).

Акцентите в новите фланелки са надпис "Левски" на яката, а на врата по предложение на феновете на тима е поставен един от рефрените на агитката "Нито капка страх, нито крачка назад".

Елемент, който се различава на една от фланелките е годината, която е изписана 1965. Тя е свързана с 50-годишнината от евродебюта на "Левски" срещу шведския "Юргорден" и е поставена на ръкава на един от резервните екипи. Той е в нетрадиционния за тима графитено-сив цвят, а идеята на изработката е тимът и феновете да отбележат повода с един юбилеен и нетрадиционен екип.

Цената на фланелките е 65 лева. Още утре, 26 май, титулярният син екип ще е наличен за продажба от 9:00 часа в магазина на улица "Тодорини кукли 47", както и в онлайн магазина на "Левски". Резервните екипи, както и цялата екипировка на представителния тим ще бъде доставяна поетапно.

Привържениците ще могат да се сдобият с новата фланелка и преди финала за Купата в Бургас. Мобилният магазин ще бъде разположен в морската градина, където всеки желаещ ще може да се сдобие с артикули на любимия си тим.