"Лудогорец" замина със самочувствие за Молдова, където утре е реваншът от втория предварителен кръг на Шампионската лига срещу "Милсами". Българският тим загуби първата среща с 0:1 и трябва задължително да гони победа с повече от един гол, ако иска да продължи напред.

Откакто "орлите" участват в евротурнирите за четърта година, никога досега не са отпадали толкова рано. Провал срещу "Милсами" ще означава, че до края на сезона разградчани ще играят само на вътрешната сцена. Отборът почна с две поредни поражения под ръководството на новия треньор Бруно Рибейро. И още не е отбелязал гол.

"Време за мъже е, обобщи изпълнителният директор Ангел Петричев на столичното летище. - Факт е, че почнахме колебливо сезона, но историята помни и други трудни моменти за нашия клуб, като например три поредни загуби и след това връщане към победите. Говорихме с футболистите. Сигурен съм, че те ще дадат всичко от себе си и в крайна сметка ще продължим. Знаехме, че ни предстои труден тест срещу "Милсами". Смяха ми се, когато предрекох това."

Той допълни, че никой в "Лудогорец" дори не си помисля за отпадане, поради което въпрос за освобождаване на треньора Бруно Рибейро не стои на дневен ред. 

В същата тоналност бе и изказването на Рибейро, който обяви, че безрезервно вярва с отбора.

"2:0 ни стига и аз мисля, че можем да постигнем този резултат, просто трябва да си играем играта. Сигурен съм, че ще изнесем силен мач и ще елиминираме съперника", уверен е човекът, представен като протеже на Жозе Моуриньо.

В редиците на "орлите" се завръща Марселиньо, който пропусна първата среща заради наказание. С лека контузия е Йордан Минев. Очаква се той да бъде възстановен за реванша.