Article_top

Нина Хрушчова
 
Владимир Путин. Снимки БГНЕС

Коментари

Анонимен's picture
Анонимен

дебелян пеевский

Добре, че в нашето демократично общество царуват истината и почтенността, та можем да гледаме Путин от нашата морална висота. От друга страна, къде по-безопасно е да се критикува Путин, отколкото некой местен дерибей, нали, "журналистчета"?
Анонимен's picture
Анонимен

23-годишен

Само отбелязвам за сведение на списувателите на този русофобски сайт, че георгиевската лента не е знак за "лоялност към Кремъл", а символ на храброст и сила, вдъхновена от Св. Георги! Православна сила и храброст, няма как да оттласнете България в друга орбита. Ние сме винаги тук и ВЕЧЕ ще сме над Вас, шибани русофоби :)))
Анонимен's picture
Анонимен

Видиотен простак!
Анонимен's picture
Анонимен

Зелена тиква
Анонимен's picture
Анонимен

Bagatur

Православен ли, казваш?Кремълско дебилче,руската църква няма нещо общо с православието,а с мафията
Анонимен's picture
Анонимен

Най-извратеното е, че те самите го правят с пълно съзнание и дори да виждат, като обикновени хора, че нещо не е редно, морално и прочие, то просто им е наложително, за да се държат контрол.
Анонимен's picture
Анонимен

http://www.spiegel.tv/filme/russland-alkohol-strassenrowdys/
Анонимен's picture
Анонимен

Деян

Тук известно количество дебили изкарват правнучката на Хрушчов русофобка. Колко са жалки! Тя е просто един мислещ човек, който несъмнено обича родината си и споделя своята мъка за сполетелите я беди със сатрапа Путин. А нашите лизачи на задника му беснеят, че нормалните хора не са като тях, а те ненавиждат не Русия, а Русия на Путин.
Анонимен's picture
Анонимен

Деян

Нина Львовна Хрущева е гражданка на САЩ, която живее и преподава в Ню Йорк. https://ninakhrushcheva.wordpress.com/about/
Анонимен's picture
Анонимен

сайт от кретени за кретени

Георгиевската лентичка била какво???
Путин бил правил какво??? В СССР имало какво??? Абе тая Хрушчова да не излиза от фризера? Да е чувала за разкритията на Уикилийкс и на Сноуден??? Ама както и да е. Сайтапсипе ваш и си е за вас.
SRQBoyboy's picture
SRQBoyboy
SRQBoyboy

SRQBoyboy

Kретен си ти. Преди Сноудън и след него има много рсунаци, които направиха ужасяващи разкрития за режима на Путлер. А на тебе неразумни юроде като не то харесва КлубZ какво търсиш на тази страница. Марш в Правда, но и руски не знаеш, та по-добре чети Блиц, той е за тебе.
Анонимен's picture
Анонимен

Ощавен маркиз

Нинка е сладурка! А Путя и Сурчо суркат Расийката пу нанадолното... Бога ми, жал ми е за свестните руси, па що не, и за усърдните хазари. Тия им преразказаха игричката, гъделичкайки ги нежно и отчески с кагебистка ножка по "разкрепостените" гениталии. Без да ги нито обрязват хигиенично, нито освобождават душем. Тъжно и ... страшно.
Анонимен's picture
Анонимен

Владо

Статияти не е обективна ... явява се част от словестната престрелка между фоби и фили, откровенно пропагандира анти руско мнение и оповестява неуспеха да се наложи чужд (про-западен) модел на развитие на РФ ... повече коментари са излишни
Анонимен's picture
Анонимен

Евро взлетел выше 72 рублей впервые с конца февраля 10:11 12.08.2015 Курс доллара поднялся до 65 рублей РИА Новости http://ria.ru/economy/#ixzz3iaAxFtP0

USD/RUB 65,1585 1,4% ///


EUR/RUB 72,2669 2,0%
Анонимен's picture
Анонимен

Чтобы прожить в РФ месяц, надо получать 22,7 тысячи рублей!!! РИА НАВОКТИ
Анонимен's picture
Анонимен

мони

Паднах от стола от смях. Трябвало да направят санкция на Исландия на рибата, която внасят и много харесват.Ама няма да изчезне , а ще поскъпне, защото ще минава през наши хора-посредници, ругистрирани на Фарьорските остови!

Исландия оказалась в числе стран, которые поддержали санкции ЕС против России, в ответ ее могут включить в список стран, в отношении которых в РФ введено продовольственное эмбарго.
Рыбная продукция из Исландии, в случае включения этой страны в список продэмбарго, не исчезнет с российских прилавков, но может подорожать из-за изменения способов доставки, считает глава Росрыболовства Илья Шестаков. "Возможно, в случае "закрытия" Исландии, потоки рыбы пойдут через Фарерские острова, любое такое изменение чревато определенными рисками, спрогнозировать их достаточно сложно, понятно, что мы не останемся без самого объекта, но вопрос ценовой — это новые логистические цепочки, импортеры должны подстраиваться под новые реалии и это может привести к некоему удорожанию"
http://ria.ru/economy/20150812/1179330065.html

Най

Следвайте ни

 
 

Още по темата

Още от категорията