Предизборните страсти явно се вихрят и в "Атака", но в малките часове на денонощието. Лидерът на партията Волен Сидеров и заместникът му Десислав Чуколов вилняха късно през нощта на петък срещу събота в центъра на София. Този път атакистите обявиха акция за лов на наркотици.

Според информация на бТВ Сидеров и Чуколов спрели пред "клекшоп" в близост до НАТФИЗ и заявили, че вътре има наркотици. В този момент мъж и жена искали да си купят цигари. Сидеров хванал жената за ръката и взел телефона ѝ. 

От Театралната академия излезли много хора и станал скандал. След това на мястото пристигнала полиция като според очевидци цели 22-ма униформени, подкрепени с 6 патрулки и един бус не успели да усмирят Волен и компания. На мястото на инцидента са пристигнали  и шефът на СДВР Младен Маринов и главният секретар на МВР Георги Костов, допълни и Нова тв.

По непотвърдена информация, Сидеров е ударил полицай.

Сидеров е подсъдим в дело за хулиганство заради инцидента на летище "Варна" от миналата година, припомня бТВ. По време на полета от морската ни столица към София възникнал скандал между Сидеров, депутати от "Атака" и френската дипломатка Стефани Дюмортие. Ситуацията не се успокоила и след като самолетът се приземил, пасажер направил забележка на атакистите, а на летището Сидеров ударил полицай.

Това не е единственият подобен случай, в който се Сидеров или членове на неговата партия се замесват.

През пролетта на миналата година мъж твърдеше, че е бил тормозен от политика в столичен ресторант. Политици от "Атака" крещели в лицето на мъжа въпроси дали ще гласува за партията им, а накрая той бил и физически нападнат.

Може би най-известен обаче е скандалът от септември 2013 г., когато Сидеров и членове на партията му вилняха в белгийски ресторант. Към края на вечерта, недоволни от обслужването, те се държали агресивно, а накрая опитали да си тръгнат, без да си платят сметката.

През 2010 г. Сидеров участва в друг "самолетен" скандал. По време на полет от София до Франкфурт той обиждал персонала. Заради инцидента във въздуха при кацането на самолета бил посрещнат от полицаи, които обаче също били обиждани от българския политик. Германската прокуратура започна разследване, което впоследствие беше прекратено.