"Това е вече граница, която престъпихте, от която връщане назад няма. След като искате война, ще получите война."

Това каза Волен Сидеров в интервю пред Нова телевизия, което бе излъчено във вечерната емисия на новините. Думите му са по повод публикации в медиите, че социалните служби искат да отнемат наскоро родения му син от него и изгората му Деница Гаджева.

Сидеров даде своята версия за събитията от изборната нощ, когато той и няколко депутати от "Атака" нахлуха в НАТФИЗ. Причината била, че някой от вътре нападнал симпатизанти на партията. На въпрос защо е избрал точно тази нощ за акцията си, Сидеров отговори така:

"Какво значение има дали е нощ на изборите или не? И полицията бездействаше, затова ние искахме да потърсим информация, мен не ме интересува дали е нощ на изборите или нощ на Валпургия."

Той отново подчерта, че има съмнения дали нападателят му наистина е Камен Попов.

"Досега няма категорични доказателства кой точно ме е нападнал. Че ме е нападнал някой е безспорно, възможно е той да е полицай или сътрудник на полицията."

За самият Попов лидерът на "Атака" каза, че не го познава лично, не е и чувал за него като националист. Същото каза в интервюто си тази сутрин и самия Попов.

Ето и обяснението защо Сидеров не се отказа сам от имунитета си:

"Няма да се откажа от имунитета си, защото в момента се играе мръсна игра от Цацаров. Сряда утре той иска да бъда закопчан, арестуван в парламента, като Никола Петков."

Едновременно с излъчването на интервюто по Нова ТВ, по БНТ в "Още от деня" гостуваше зам.главният прокурор Борислав Сарафов. А Сидеров беше включен да изкаже своята позиция по телефона. В края лидерът на "Атака" крещеше:

"Аз разбирам, че искате да ме арестувате, показно, но това ще се обърне срещу вас един ден, Сарафов!"