Article_top

Леонид Бершидски
 
Жители на Москва издигат плакат "Ердоган е убиец" при протест пред турското посолство. Снимка БГНЕС

Коментари

Анонимен's picture
Анонимен

Министерството на финансите на Русия приема, че цените на петрола през 2016 г. ще паднат под $ 40 за барел, което ще доведе до значително увеличение в "дупката" в държавния бюджет. Това бе обявено от ръководителя на отдел Антон Siluanov в интервю за Ройтерс. "Въпреки че няма причина да се говори за възможността за възходяща тенденция на цените на петрола Ние не виждаме такива перспективи,." - Заяви министърът, като добави, че ситуацията се изостри проблема с Внешекономбанк, която изисква подкрепа на 1.2 трилиона рубли. В резултат на това приходите в бюджета през следващата година може да бъде най-1.2-1.5 трилиона рубли по-малко от присъщия на дизайна, и си дефицит, съответно, ще се увеличи до 3,86 трилиона рубли, надвишаващ прага от 3% от БВП, което настояваше Руският президент Владимир Путин. "Следващата година ние виждаме сериозни рискове. Въпроси остават с допълнителните разходи, включително VEB уреждане на дълга. Ако се реализират тези рискове, аз не изключва, че необходимостта от мобилизиране на ресурси и през следващата година ", - каза Siluanov. Според него, правителството може отново да конфискуват пенсионните фондове на 342 милиарда рубли;
Анонимен's picture
Анонимен

Турция и Китай, с подкрепата на Азербайджан, Грузия и Казахстан се споразумяха за доставки до Европа, заобикаляйки Русия.
Беше подписано съответното споразумение в Истанбул в понеделник, представители на най-големите оператори транспорт и логистика в тези страни, съобщава "Интерфакс".
Първите няколко хиляди контейнери ще минават по нов маршрут през 2016. В същото време на проекта за доставките на стоки за Северна и Източна Европа - се планира да се привлече Украйна.
Ключов елемент на новата транспортна маршрута трябва да бъде железопътната Баку-Тбилиси-Карс Общата дължина 826 km, въвеждането в експлоатация на която се планира през 2016.

Анонимен's picture
Анонимен

:)

Тоя само като го погледнеш прилича на виден соросоид. Директно в кофата за боклук е написаното. Ердоган се чуди как да омилостиви Путин, тъй като турския бизнес започна да го гледа подозрително. Що публикувате такива безсмислици, които нямат нищо общо с реалната ситуация просто незнам. Търгувам и пътувам често до Турция. Путин направо ги съсипа колегите, във всички наши разговори тази теза се прокрадва. Увереността изчезна. Дори и краткосрочни планове не могат да направят. Ударът по бизнеса е страшен и незнам как този младеж пише такива басни.
Анонимен's picture
Анонимен

Съединените щати се обмислят въвеждането на нови икономически санкции срещу Съединените щати се обмислят въвеждането на нови икономически санкции срещу Русия заради нарушаване на Договора за Междинно-Range Nuclear Forces (INF), но окончателното решение по този въпрос все още е висящо, според РИА Новости, с позоваване на заместник-държавен секретар по контрола над въоръженията и International Security Rose Gottemoeller.

"Ние продължаваме да предвиждаме икономически мерки във връзка с Договора за INF, каза Gottemoeller по време на изслушване в Камарата на представителите.

Тя също съобщи, че вече наложените санкции срещу Русия заради конфликта в Украйна са "невероятно ефективни."

Претенциите на Вашингтон са свързани с нова наземна крилата ракета.
Анонимен's picture
АнонименАкции «Аэрофлота» на Московской бирже упали на 4,6%
Анонимен's picture
Анонимен

Dreiwunder

"Ердоган се чуди как да омилостиви Путин,"

ХАХАХАХАХХАХААХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХХХХАХХАХАХАХАХХАХААХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХХХХАХХАХАХАХАХХАХААХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХХХХАХХАХАХАХАХХАХААХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХХХХАХХАХАХАХАХХАХААХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХХХХАХХАХАХАХАХХАХААХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХХХХАХХАХАХАХАХХАХААХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХХХХАХХАХАХАХАХХАХААХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХХХХАХХАХАХАХАХХАХААХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХХХХАХХАХАХАХАХХАХААХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХХХХАХХАХАХАХАХХАХААХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХХХХАХХАХАХАХАХХАХААХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХХХХАХХАХАХАХАХХАХААХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХХХХАХХАХАХАХАХХАХААХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХХХХАХХАХАХАХАХХАХААХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХХХХАХХАХАХАХАХХАХААХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХХХХАХ
Анонимен's picture
Анонимен

Американският разрушител USS Carney следи крайцера "Москва"
И две турски подводници - Долунай и Буракреис, започнаха да следят кораба на 30 ноември
http://www.faktor.bg/novini/svjat/61480-amerikanskiyat-razrushitel-uss-carney-sledi-kraytzera-moskva.html
Анонимен's picture
Анонимен

Димо

Гледах статистиката на посещения в Турция от европейци. Най-голям е делът от Германия, което означава, че броят гастарбайтерите, които живеят там, а това не са туристи. Те не ходят на хотел в Анталия.
Анонимен's picture
Анонимен

Деян до :)2.12.2015 г., 11:15:32

Абе, глупак такъв. Общият оборот на взаимната търговия между двете страни е около 34 млрд долара, като руския износ е 27 млрд а турския - 7. А сега кажи, кратуно проста, кой ще загуби повече от замразяването на търговията между двете държави? Но Турция лесно ще замести руските стоки. Основната част от тях са енергийните доставки. Слава Богу, световния пазар е наводнен от нефт и газ. Но дали на руснаците ще са им по-евтини плодовете и зеленчуците от Латинска Америка? Те завалиите вече минаха на продоволствени купони, защото бедните гладуват като по времето на гладомора. В крайна сметка наказан ще е руският потребител.
Анонимен's picture
Анонимен

даеш

Спрете с тая гнусна пропаганда бе с тия етикети, лъжи и извъртаници. Психопат от блумбърг дето е продал мнението и държавата си за пари ли е еталон. Автора на статията е просто една утрепка, руското мнение по геополитиката е 50 пъти по-различно от това което педераски сайтчета като вашия, който изникна неясно откъде пишат.
Анонимен's picture
Анонимен

Ако Русия спре газовите доставки, това няма да бъде катастрофа за нас, каза турският президент Реджеп Ердоган, пише газета.ру. "Вие знаете, че не сме използвали природен газ цял живот, ние използваме този вид гориво отскоро.
Ние имаме и други партньори, от които купуваме течни горива.
Анонимен's picture
Анонимен

Латвия запретила airBaltic покупать российские самолеты Sukhoi Superjet
Анонимен's picture
Анонимен

Атанас Павлов

Ей, алооо,"Z" продажници, как така като дадох на деш коментара + веднага изкочиха -12 ???? Тоя сволоч от снимката е Соросоид продажен, както и вие. Не плачете на чужд гроб,ами кажете как да се отървем от нашите управници, които с всеки ден ни загробват. Всъщност, не от вас ще дойде отговора. То е ясно. Ще играете докато ви запари под задниците.
Анонимен's picture
Анонимен

кака ви

ХЕЙ НАРОДЕ ЩО СЕ ЧУДИТЕ КАКВО ДА ПИШЕТЕ ЗА РУСИЯ ИЛИ ЗА ТУРЦИЯ.АМИ РАЗМИШЛЯВАЙТЕ ЗА ТОВА КАК ДА СИ ОПРАВЯТ ОТНОШЕНИЯТА ТЕЗИ ДВЕ СИЛНИ ДЪРЖАВИ.ЗАЩОТО БГ НЯМА ОТБРАНИТЕЛНА ВОЙСКА.НЯМА НИТО СВЕСТНИ ВВС НИТО НИЩО С КОЕТО ДА НИ ОТБРАНЯВА ОТ КОГОТО И ДА БИЛО.ЗАТОВА СЕ МОЛЕТЕ НА ГОСПОД ДА НЯМА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА.А НИЕ СМЕ НА ЕДНА КРАЧКА ОТ ТУРЦИЯ.ПОМИСЛЕТЕ ЗА ТОВА А НЕ РУСИЯ ТАКАВА И ТУРЦИЯ ОНАКАВА.

Най

Следвайте ни

 
 

Още по темата

Още от категорията