Две легенди на бивша Югославия - Деян Савичевичи Предраг Миятович, ще уважат Христо Стоичков на шоуто "50 години номер 8" на 20 май на стадион "Васил Левски". Досега Балканите бяха представени само от България, Румъния и Хърватия. Любопитно е, че Дейо и Педжа, както все още ги наричат в родината им, ще се съберат със старите си познайници и някогашни съотборници за Югославия - хърватите Давор Шукер и Звонимир Бобан.

Наред с величия като Диего Марадона, Георге Хаджи, Роберто Баджо, Ромарио и т.н. и т.н.

Миятович е черногорец, бивш футболист на "Партизан" (Белград), "Валенсия", "Реал" (Мадрид) и т.н. С "белия балет" той спечели Шампионската лига, като заби единствения гол на финала срещу "Ювентус" през 1998 г. Работеше и като директор на "Реал".

Деян Савичевич-Дейо, също черногорец, е носител на КЕШ с "Цървена Звезда" и "Милан". На финала през 1994 г. "росонерите" сразиха "Барселона" със Стоичков в редиците с 4:0, а халфът бе №1 на терена с гол и две асистенции. След края на кариерата си беше селекционер на Сърбия и Черна гора. Президент е на футболната федерация на родината си.