Създаденият наскоро ЦСКА 1948 иска да играе домакинските си мачове от софийската "А" областна група на стадион "Българска армия". Входирано е писмо до министъра на младежта и спорта Красен Кралев на клуба да бъде разрешено да приема съперниците си на арената в Борисовата градина - срещу наем.

За момента е заявен стадионът в с. Лозен, след като на клуба бяха отказани няколко игрища в и около София. 

Както е известно Министерството на младежта и спорта обяви, че стартира прекратяване на концесията за базите на ПФК ЦСКА АД, който е пред ликвидация. Те бяха дадени под наем на ЦСКА-София ЕАД (на Гриша Ганчев). Предстои обявяване на търг за нова концесия. Създаденият през миналия месец от ветерани, генерали и фенове ФК ЦСКА 1948 иска да участва в конкурса. 

И в още един - този на НАП за емблемата на ЦСКА заложена заради 13-милионния дълг на ПФК ЦСКА АД към данъчните.

Всички тези намерения бяха заявени от представители на ФК ЦСКА 1948, сред които железният в миналото защитник Ангел Рангелов.

Предстои да бъде обявен спонсор, а друг благодетел вече е превел 50 000 лв. Привлечени са популярни имена, които доста надвишават нивото на "А" областната група - Герасим Заков и Валентин Илиев. Първият е юноша на "червените", а Илиев беше капитан на отбора и една от звездите на клуба в последния славен период с шампионска титла и мачове в Европа.

"На стадион "Българска армия" се нанесе един хибрид, против всички наредби на футболния съюз и на държавата, рече Ангел Рангелов пред журналисти. - Това са пришълци от Ловеч. Взеха ни стадиона и всичко, което беше на ЦСКА. Чудя се сега този там, уредникът на музея, какво ще разправя на децата, които ходят на стадиона. Аз съм играл в истинския ЦСКА, дете съм на този клуб, той ме е създал, изучил и пенсионирал. Никога няма да се откажа и да припозная този хибрид "Литекс". Учудвам се на легенди като Якимов, Жеков, Пенев, Велинов и други, които припознават клуб, в който не са играли. Къде го има това? Явно сега вече са разплатени парите, които им дължаха "Титан" и Томов. За тези хора ЦСКА умря"."