Пол Маккартни и група холивудски звезди, сред които Матю Макконъхи, Скарлет Йохансон, Рийз Уидърспун и Сет Макфарлан, изпълниха акапелно коледната композиция на бившия член на „Бийтълс“ Wonderful Christmastime в телевизионното предаване „Вечерното шоу на Джими Фалън“.Самият Фалън, заедно с музикантите от оркестъра на шоуто The Roots, също се включи в изпълнението

Участващите в коледното изпълнение актьори са озвучителите на героите в анимационния мюзикъл „Ела, изпей!“, който тръгва по нашите екрани този петък (23 декември). Филмът – в който звучат 85 парчета – разказва историята на Бъстър – коала-оптимист, пред която се открива последна възможност да върне предишния блясък на западналия си театър, като продуцира най-великото състезание за певци на света.

 

 

Певците са мишка-тарикат, многодетна свинемайка (Рийз Уидърспун), плаха горила от престъпно семейство, притеснителна слоница-тийнейджърка и женски таралеж-пънкар (Скарлет Йохансон). У нас те ще говорят на български, но песните им, естествено, са оставени в оригинал. „Ела, изпей!“ има две номинаии за „Златен глобус“ – за най-добър анимационен филм и за най-добра песен.

Това не е първият път, когато Джими Фалън пее с Пол Маккартни. През 2013 г. в шоуто двамата изпълниха Yesterday (с много добър втори глас на Фалън), но с първоначалния неофициален текст на песента, в който става дума не за любовни съжаления, а за бъркани яйца.

По Коледа същата година отново се срещнаха музикално – на неутрален терен в „Събота вечер на живо“. Джими акомпанираше на китара, а Пол пееше с тъничък гласец, като надишан с хелий. През април тази година, Фалън се качи на сцената по време на концерт на Маккартни във Ванкувър и двамата изпълниха заедно I Saw Her Standing There – за голяма радост на публиката.

През декември миналата година Джими Фалън записа акапелно изпълнение по музиката и с актьорите от най-прочутия нов филм тогава – „Междузвездни войни: Силата се пробужда“.

"Площад Славейков"