Димитър Димитров-Херо е гласен за наследник на испанеца Пепе Мурсия в „Левски”, научи Клуб Z. Дните на испанеца са преброени, недоволството от неговата работа няма да му позволи да остане на поста, въпреки уверенията на Георги Иванов-Гонзо, че специалистът ще остане на "Герена" поне за една година.

Вече са водени няколко разговора с Херо, който бе близо до „Левски” и през месец май, но тогава предпочете офертата на „Ботев” (Пловдив). Впоследствие обаче и двамата със Станимир Стоилов подадоха оставка, а в момента Димитров е без ангажимент.

Босът в оставка Иво Тонев е преговарял с треньора за повторното му идване на „Герена”. Димитров бе начело на „Левски” за един полусезон през пролетта на 2000 г., като спечели титлата и купата на България. А фактът, че Тонев лично е потърсил Димитров е индикация, че той отново ще се превърне в силната фигура при „сините”.

В структурата на „Левски” ще бъде назначен още един изпълнителен директор, докато функциите на Георги Иванов-Гонзо ще останат само в спортно-техническата част.