Това, което явно не могат ЦСКА и "Левски" вече седем години - да спрат "Лудогорец" във футболния ни елит, днес се отдаде на Бойко Борисов.

Воденият от премиера ветерански тим на "Витоша" (Бистрица) победи "Лудогорец" с 2:1 на полуфинал на държавното първенство за ветерани и в неделя ще спори за титлата в Стара Загора срещу "Нефтохимик".

В лагера на "бистришките тигри" обаче треперят - универсалният на терена (и извън него) Борисов се оплака от болки в коляното след срещата, играна на стадиона-красавец в Бистрица.

И не е ясно дали ще бъде на разположение в неделя, което докарва огромни главоболия на щаба на "Витоша". Също така внася смут в редиците на "шейховете", които не знаят как да градят тактиката си за големия сблъсък в Града под липите.

Като истински лидер и майстор Бойко Борисов откри резултата от пряк свободен удар през първото полувреме. Както би казал някой тв коментатор - фамозен гол! След почивката гредата спаси "орлите" от второ негово попадение.

Все пак малко преди края бившият играч на ЦСКА Светослав Петров удвои след пас на някогашния национал Георги Пеев. Димитър Мутафов намали и направи поражението на "зелените" по-поносимо.

В тима на "Витоша", който излезе с най-новия клубен екип в оранжево и с тигър отпред, личаха и други известни имена от миналото, като Гошо Гинчев, Николай Божов, Чавдар Атанасов, Борислав Георгиев-Бобъра, който е играещ треньор...

На този дрийм тим "Лудогорец" неуспешно опита да противопостави селекция, на вратата на която беше изпълнителният директор Ангел Петричев. В предни позиции пък играха величието на ЦСКА и националния тим Ради Здравков, бившият голаджия Валентин Станчев, Яков Папарков, Христо Господинов, Петър Пенчев, Марин Петров...

По времето на мача пред Министерския съвет бушуваха страсти "за" и "против" АЕЦ Белене. Но пък футболът е много повече от игра, нали така?