Георги Иванов-Гонзо остава треньор на "Левски" - до Нова година. След това той ще бъде наследен от Димитър Димитров-Херо. Бургаският специалист иска да започне "на чисто" със селекция и подготовка по свое усмотрение, за да може да носи отговорност за резултатите. Поради което засега е казал "пас" на офертата на Гонзо.

Новината първи съобщи "Гонг", а Димитров потвърди пред Клуб Z за всичко, написано по-горе. Засега Херо праща на "Герена" дългогодишният си помощник треньор Петър Колев, който започва в щаба на Георги Иванов от утре, вторник.

А ситуацията на "Герена" предприе пореден обрат, поради което всичко трябва да се приема като предпоследно. До края на 2013-а могат да се случат много неща. Първоначално се планираше Херо да поеме отбора още след уволнението на Пепе Мурсия, после стана ясно, че той заеме поста главен мениджър, сега - "ново 20"...

А за да не се изпълни сценарият с Димитър Димитров старши от 2015-а, може да помогне и външна намеса. Например, ако той получи оферта от чужбина и предпочете отново да замине зад граница. Към момента обаче приемаме, че ще го видим на "Герена" от зимата.