И днес продължава историята, която наостри социалните мрежи - раздавал ли е шамари "джентълмен" с БМВ на двойка, пътуваща бавно към болницата?

Нова телевизия се свърза със Силвия - дъщеря на въпросните двама души, които твърдят, че са агресирани.

Клуб Z припомня, че в публикация във фейсбук групата Plovdiv се твърди, че заради мъж, получил инсулт във Велинград, линейката, която го превозвала и жена му, караща много бавно отзад, били засечени и нападнати от бабаит с джип Х 5.

Дъщеря им, която от страх отказва да покаже лицето си, днес също потвърди пред медията, че изнервеният от бавното каране шофьор "се навира до половината в колата (на майка й) и я удря с юмрук в дясната страна на лицето". След това той здраво раздрусал бащата, който въпреки че е получил инсулт, опитва да се намеси. Очевидец на всичко станал медицинският екип.

Силвия призовава хората, които са станали свидетели на агресията на кръстовището на Захарна фабрика в Пловдив на 05.09.2018, в 11:30-11:34 ч сутринта, да дадат показания в полицията, макар че вече има разпитани очевидци. Пострадала жена е извадила и медицинско свидетелство за получените наранявания.

Ако разбира се, няма видеозаписи и всичко остане "дума срещу дума", медицинското ще предопредели до голяма степен крайния развой на случая.

Водачът на джипа пък си намери неочакван адвокат в лицето на... шефа на пловдивската полиция Атанас Илков. Въпреки че по официални данни проверката още тече, той изненадващо заявява пред "24 часа", че водачът на джипа не е удрял никого. По думите му имало е само препирня между него и жената, но не и бой. При това изводите му са споделени с медията още вчера!

МВР все още работи по случая, макар че не се съобщава кой е въпросният водач.