Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Майката на Северин Красимиров, заподозрян в жестокото убийство на Виктория Маринова, твърди, че той признал вината си пред нея. Разказал ѝ, че бил пиян и надрусан, след като е бил на рожден ден. Това казва от Германия майката пред Нова тв.

Тя иска да бъде съден в Германия и да лежи в техен затвор, защото се страхува за живота му, ако бъде върнат у нас. 

„Той призна, че го е направил на пияна глава, бил е надрусан. Каза ми, че не помни нищо. Започна да плаче пред мен. Той не е такъв човек”, разказа Надежда Красимирова.

Според нея синът ѝ бил с умствена изостаналост. Взимал и хапчета, но тя спряла да му ги дава. Освен него жената има още седем деца. 

„Момчето не е добре с главата, както и брат му и сестра му. Лежали са в психо”, разказа и Иван, приятел на майката. „Не мислят какво правят, какво вършат”.   

Синан е човекът, помогнал на Северин да напусне България на другия ден след убийството. 

"Изобщо не ми е казал нищо. Беше през цялото време мълчалив. 30 часа карах. Говорихме си общи неща. За толкова часове, да е говорил половин час", разказва младият мъж пред Нова тв. Той разбира, че е возил заподозрян за убийство, едва когато го оставя в Хамбург и германската полиция започва да издирва и двамата.

По-рано жената на заподозрения за тежкото убийство разказа пред журналисти в Русе, че Северин се е прибрал от рожден ден с окървавени дрехи, но тя се страхувала да го попита откъде е кръвта.

В квартала в крайдунавския град, където живее 21-годишният младеж, се усеща напрежение и страх сред хората. В махалата се оплакаха, че са нахлули мотористи и мъже с джипове. Според местните хора пришълците били въоръжени. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.