Старши треньорът на "Лудогорец" Антони Здравков заяви, че се работи по зимна селекция, но такава няма да се прави на "всяка цена", тъй като в този период от годината трудно се намират класни футболисти.

Здравков и един от играчите в тима му - Антон Недялков, дадоха пресконференция преди утрешния мач срещу "Цюрих" от 22 часа в Разград - последен за "орлите".

"Ако се получи многомилионна оферта за някой наш футболист, нормално е да се разсъждава да бъде продаден или не. На този етап няма нищо конкретно, така че е излишно да коментираме", каза треньорът.

"Лудогорец ще играе за честта си срещу "Цюрих". Искаме да сме подготвени емоционално и да бъдем мотивирани. Амбицирани сме да изиграем един добър двубой и да спечелим, рече Здравков по повод двубоя. - За съжаление не всички са на разположение, имаме някои проблеми. Но до мача има още близо 36 часа и се надявам ситуацията в четвъртък вечер да е различна. "

Антони Здравков изрази мнение, че отборът има за какво да съжалява в предишните мачове от Лига Европа:

"Пропуснахме доста възможности да победим. Смятам, че като точков актив не сме добре, но като игра в нито един мач не се представихме лошо. Просто липсата на късмет ни лиши от спечелването на още точки. Според състава, с който разполагам, ще решим как ще играем утре. Ще има размествания заради проблемите, които имаме. Опитвам се да наложа различни схеми на игра. Те се приемат от футболистите, а това носи изненада за противниците", добави наследникът на бразилеца Пауло Аутуори. 

За "Цюрих" Здравков коментира следното:

"Това е отбор, съставен от добри футболисти. Имат някои проблеми в моменти. "Цюрих" опитва да играе по-агресивно и силово, но има и футболисти, които могат да играят с топката. Заслужават уважение - като всеки противник."