Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кубрат Пулев вече има съперник за мач на 23 март и това е румънецът Богдан Дину, съобщава журналистът Дан Рафаел от американската спортна телевизия ESPN. Ден по-рано промоутърът на Дину - Грег Коен, бе заявил, че двубой няма да има заради несъгласие с някои от предложените от българина условия.

Сега ESPN се позовава именно на Коен, който твърди, че е станало "недоразумение в превода". Въпросът не се касаел за нежелание за битка от страна на Дину или нещо друго, а от неразбирателство между него и партньора му в северната ни съседка. Вече всичко било уредено между тях и агенцията "Топ Ранк", която представлява българина.

Така след доста мъки Кобрата все пак ще излезе на ринга на 23 март - в градчето Коста Меса, щата Калифорния, а залата се нарича "Хангарът", пояснява ESPN.

Богдан Дину е на 32 години. Той има 18 победи, 14 от които с нокаут, и една загуба. Тя бе записана през ноември миналата година от Джарел Милър-Голямото бебе, следващият противник на Антъни Джошуа - на 1 юни в Ню Йорк. Американецът свали Дину в четвъртия рунд в Мълвейн, Канзас.

Балансът на Кубрат Пулев е 26 успеха и едно поражение (13 нокаута). Наскоро той подписа договор с водещата агенция "Топ Ранк", която има отношения с ESPN.

"Ако Богдан бие Пулев, той ще напише своя история, това ще е голяма победа, казва Коен пред Дан Рафаел. - Знам, че ще те са се противопоставяли като аматьори. Дину е от Румъния, а Пулев от България. Нещо като Ню Йорк срещу Ню Джързи в Америка. Те се познават отлично и Дину е много уверен."

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.