Актьорът Робърт де Ниро живее в най-скъпия апартамент под наем в Ню Йорк. Де Ниро и втората му жена, актрисата Грейс Хайтауър, обитават луксозното жилище срещу сумата от 125 000 хиляди долара на месец. Преместването в скъпата квартира било принудително, защото домът на звездите все още се ремонтира след пожар. 

Апартаментът спокойно може да си съперничи с къща, тъй като е на цял етаж и обединява площта на две големи жилища.  Пет спални, шест бани, трапезария и библиотека са разположени върху площ от 6000 квадратни фута (почти 600 квадратни метра). Семейството се радва и на прекрасната гледка към "Сентрал Парк".

Преди звездното семейство в апартаментите са живяли бейзболният играч Алекс "А-Род" Родригез и инвеститорът Хенри Силвърман. Магнатът в стоманената индустрия Лирой Шектър купил апартаментите през 2008 година за 18,9 милиона долара. Давал ги за 70 хиляди долара наем на месец. След това ги обединил в един голям апартамент.

Семейство Де Ниро са "бездомни" от 2012 година, когато пожар, избухнал в пералното помещение на тризонета им и го унищожил почти напълно. Сега в жилището тече голям ремонт. Когато той приключи, актьорът и съпругата му ще се върнат обратно в него. Звездите не могат да се оплачат от липсата на известни съседи. Близо до тях живеят британският певец Стинг, колегата им Дензъл Уошингтън и банкерът Лойд Бланкфейн, който е изпълнителен директор на най-старата инвестиционна банка в света - Голдман Сакс.