Кубрат Пулев отговори във фейсбук на Тайсън Фюри, който вчера заяви, че ще "нарита задника му от тук до България" в интервю за американската спортна телевизия ESPN. 

"Фюри използва мен и някои други боксьори, за които знае, че в момента не сме на разположение поради различни причини, само за да си прави PR. Преди няколко години той отказа да се бие с мен и то не защото беше ангажиран, както аз съм сега. Беше на разположение, но просто се уплаши!, казва Кобрата. - Първата ми цел е да стана световен шампион. А не да се бия само с произволни неизвестни противници, каквото прави той. Спечелването на тези колани в момента е основният ми приоритет. Ще дойде редът на Фюри и когато това стане, ще го направя също толкова безсилен, колкото братовчед му, който също много говореше."

Закачката, типична за професионалния бокс, тръгна от думи на Циганския крал, че Пулев, Александър Поветкин и още един куп боксьори отказали мач на 14 септември в Лас вегас, така той стигнал до неизвестния Ото Валин.

Любопитно е, че Кубрат и Фюри се представляват в САЩ от агенцията "Топ ранк" на мастития промоутър Боб Аръм. Поради това в последните месеци често се появяваха спекулации, че е възможен бой между двамата.