Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мъжът, който във вторник следобед изкърти ограничители по столичната улица "Граф Игнатиев", е с повдигнато обвинение за повреждане на чужда собственост по хулигански подбуди, предаде БГНЕС.

Във вторник следобед мъж, въоръжен с щанга тип „кози крак“, откърти "перки" на „Граф Игнатиев“ и ги хвърли върху трамвайните релси. Жена, придружваща го, се спънала в перките на Графа. Той се ядосал, откъртил три от тях - две захвърлил върху трамвайните релси, а третата пред магазин наблизо.

Мъжът е на 62 години, съобщиха от пресцентъра на МВР. Той обясни действията си с "гражданско неподчинение".

Коментари

Отвратителни изроди

Кражбата, наречена "ремонт на Графа" няма кой да разследва, наказание за допусналите рибешки перки, контузили десетки, ако не и стотици хора няма, но първият човек, който направи нещо смислено ще го ебнат. И няма кой да се застъпи за него, а за асенгеновчетата, които оцапаха центъра се намери продажна магистраТна курва да го изкара "политическа дейност".

Пишете минуси, говноядци.

Дано и на вас ви се случи - да се утрепате и да ви е.ът после полюцаи и власт. Заслужавате го. https://twitter.com/orehovka/status/1164063541768441856

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.