Наближава нов концерт на група ЕКС, съставена от трима именити ексвокалисти – Ерол Ибрахимов ("Уикеда"), Светльо Витков ("Хиподил") и Кольо Гилъна (ексфронтмен на "Контрол").

На 14 септември в клуб “Маймунарника” тримата тенор-баритони ще изпълнят заедно и с пълно гърло едни от най-сериозните хитове на ЕКС бандите си, сред които: “Обичам”, “Бий хлапето”, “Let me да те лов ю”, “Боби”, “Леле, Како”, “Скакауец”, “Най-щастливият ден”, “Бате Гойко”, “Мариана” и още, съобщава zrockradio.bg.

В този формат всеки пее песните на другите, с което музикалната картина ще бъде по-пълна, цветна и ефектна.

“С този иновативен подход се надяваме да изпъкнат по-добре вокалните невъзможности на всеки от нас и хората да ни оценят по достойнство и артикулация”, споделят шеговито тримата.

Ще има и по-сериозна брас секция – специално подбрана сред финалистите от популярно телевизионно музикално шоу “Брас мастърс”, добавят още те.

Изпълненията ще са под съпровода на музиканти от "Светльо енд дъ Леджъндс", участвали и в култовите формации “Хиподил” и “Холера”.

Група ЕКС се събра официално за първия си ЕКСклузивен, емоционален и весел концерт през декември миналата година, когато феновете препълниха столичен клуб, а емоциите и веселбата преляха и извън него, допълва рок радиото.

На 14 септември, този път на открито, бандата очаква всички свои симпатизанти и съмишленици за още по-голям купон в навечерието на новата учебна година.

През есента тримата от ЕКС се готвят да зарадват и феновете си извън пределите на България с европейско турне, включващо 8 дати в големите градове.

Подробности за него и още актуални новини можете да следите във фейсбук страницата на ЕКС.