"Манчестър Юнайтед" приема "Тотнъм" тази вечер от 21:30 часа в двубой от Висшата лига. Това означава, че Жозе Моуриньо, който наскоро пое "шпорите", се завръща на "Олд Трафорд" близо година, след като беше уволнен миналия декември.

Вчера португалецът използва мисъл на Нелсън Мандела за престоя си в "Юнайтед" - че в живота си човек не губи - или печели, или получава уроци. Жозе добави, че престоят при 20-кратните шампиони е затворена страница, той очаква да бъде посрещнат с уважение от всички там.

На своята пресконференция Оле Гунар Солскяр заяви същото. Той увери, че не се страхува от уволнение, ако "Юнайтед" не спечели срещу "Тотнъм" и "Манчестър Сити" до края на седмицата.

Кръгът предлага и голямо дерби - "Ливърпул" срещу "Евертън". Лидерът ще брани голямата си преднина на върха, след като снощи "Манчестър Сити" би "Бърнли" с 4:1. Така авансът на "червените" стана осем точки.

Другите мачове днес: "Челси" - "Астън Вила", "Лестър" - "Уотфорд", "Саутхемптън" - "Норич", "Уулвърхемптън" - "Уест Хем".