Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Евродепутатът Ангел Джамбазки е бил хванат с алкохол в кръвта зад волана. Случаят е от 7 декември, но за него стана ясно едва днес.

Джамбазки е бил спрян за полицейска проверка в Самоков.

Според бТВ дрегерът на място е отчел 1,5 промила алкохол. Джамбазки обаче е настоял за кръвна проба.

"Вярно е", потвърди пред Клуб Z евродепутатът. Той чака резултата от кръвната проба.

Наши източници заявиха, че крайният резултат е в зоната на административните санкции, т. е. - под 1,2 промила (по-късно в потвърждение на това в медиите се появиха слухове, че точният отчетен резултат е 1,08 на хиляда, б.р.).

Това много променя картинката, защото "патриотът" няма да преминава през процедурата - искане на имунитет от Европарламента и наказателно дело. Той ще подлежи само на акт по Закона за движение по пътищата.

Според последните промени в ЗДвП вероятно го заплашват отнемане на свидетелството за срок от 12 месеца и глоба 1000 лв., както и дерегистрация на колата за определено време - от 6 месеца до 1 година.

"Не е престъпление, но е нарушение. Няма да обжалвам, няма да оспорвам решението. Ще държа да си понеса максималното наказание по закон и лишаване от свидетелство за правоспособност", обяви самият Джамбазки.

Евродепутатът се срамувал от постъпката си.

Коментари

 's picture

Бобо

Фашистчето

Това нагло и нафукано фашистче си е за панделата от всякъде .
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Това самозабравило се безотговорно

недисциплинирано и разпасало се човече иска да управлява България и да дава акъл на Европа! Едва ли има съмнение, че химичиският анализ на алкохола в кръ вта е манипулиран. Не стига всичко това, но този безсрамник прави опит да извлече дивиденти от злоупотребата си с алкохол. Падишахчето не искало милост, щяло да понесе наказанието си. Така безобразничат московските подлоги и управляващата шайка. Има ли гаранция, че занапред ще спазва закона?
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Потенциален убиец, според младите ми

приятели, е всеки, който шофира с алкохол в кръвта. Той не е пиян, но несъмнено неговите реакции са повлияни от алкохола. Бъдете сигурни, че не го прави за първои път! За първи път е огласено безобразието му! Ако има морал и чест, ще постъпи по правилния начин!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.