Новак Джокович и съотборниците му в тима на Сърбия отпразнуваха и с българска чалга победата си на пилотното издание на отборния турнир ATP cup в Австралия.

Световният №2, който е с основна заслуга за успеха, публикува видео в инстаграм от телефона си, на което се вижда и чува как шампионите се забавляват на "Луда по тебе" на фолк певицата Камелия.

Хитът видимо вдига настроението в съблекалнята (можете лично да се уверите от 6:16 минута нататък). Ноле и останалите явно добре знаят парчето, те го запяват с пълни гърла. Гърмят бутилки с шампанско и се поливат.

Джокович се провиква: "Всички, всички, българи, идемо!" И "България, България".

Малко след това Новак казва: "Поздрав за нашите български братя". По-рано във веселбата той представя като диджей Душан Лайович, който пък приема поздравления заради сет листа.

В 9-минутното видео личи, че сърбите са добри не само на корта, а и умеят да се забавляват. Те вдигнаха трофея след победа с обрат над Испания на финала в Сидни - 2:1.

А песента всъщност е кавър - оригиналът е на Лепа Брена, със същото заглавие. Но Джокович и компания слушат интерпретацията на Камелия.