Познатата изискана меланхолия. Ето това лъха от Perdida. 

Stone Temple Pilots пуснаха аудиото на заглавното парче от предстоящия си албум Perdida, който се очаква на 7 февруари. Песента следва водещия сингъл от проекта Fare Thee Well, който излезе в началото на декември.

Албумът е записан в студиото на барабаниста Eric Kretz – Bomb Shelter Studios и по график Stone Temple Pilots трябваше да тръгнат на промо турне в Северна Америка на 5 февруари, само два дена преди излизането на албума, припомня http://zrockradio.bg/.

„Съжаляваме да обявим, че се налага да отменим планираното акустично турне „Рerdida““, обяви бандата наскоро. „Нашият брат Jeff има жестока дискова херния и лекарите настояха за незабавна операция, която ще изисква седмици на възстановяване и физиотерапия. За щастие се очаква Jeff да се възстанови без проблеми и ще продължим с австралийското си турне с Live и Bush през април, лятното турне с Nickelback и, надяваме се – с пренасрочено турне „Perdida“ по-късно тази година. Благодарим ви за разбирането, обичаме ви и се надяваме скоро да се видим отново някъде по пътя.“

А ето го и предишния сингъл 

Оригиналният вокал на Stone Temple Pilots Скот Уейланд почина през декември 2015 г. Новият соло вокал Джеф Гът дойде през 2017 г. и - както е чуваемо, се справя прекрасно.

Perdida – съдържание:

01. Fare Thee Well
02. Three Wishes
03. Perdida
04. I Didn’t Know The Time
05. Years
06. She’s My Queen
07. Miles Away
08. You Found Yourself While Losing Your Heart
09. I Once Sat At Your Table
10. Sunburst