На мястото на "Националната лотария" в съботната си програма Нова телевизия ще излъчва вече "Карай направо" с водещ Диана Найденова. Стартът на възобновеното предаване е на 22 февруари

"С неподражаемия си стил, журналистката ще разговаря с най-актуалните събеседници в България всяка събота, веднага след централната емисия новини", съобщиха от телевизията.

"Стартирало като авторска рубрика в „Събуди се“, предаването „Карай направо“ се завръща в праймтайма на медията с нова кола, разпознаваем журналистически почерк и директни въпроси. В момента единствено крайната точка на пътуването остава неизвестна", добавят от медията.

Има и припомняне коя е Диана Найденова:

"Тя е журналист с 23-годишен професионален опит. За първи път тя се присъединява към екипа на NOVA през 2009 година като автор и водещ на предаването „Челюсти“, което се излъчва едновременно и по Дарик радио. В годините на телевизионната си кариера тя е лице и на форматите „Станция NOVA“, „Нищо общо“ и „Опасно близо“ по bTV. Преди това посвещава 15 години от журналистическата си работа на Дарик радио, където е един от най-популярните гласове като парламентарен репортер и водещ на обзорното предаване „Денят“ Диана Найденова е отличена с редица журналистически награди, сред които „Глас на годината“ на Дарик радио. Тя е първият носител на приза „Свети Влас“ за телевизионна публицистика. През 2009 година е обявена за Жена на годината в категория „Медии“.

 
През 2017 г. Диана Найденова изчезна от ефира, като тогава така и не бяха оповестени причините за раздялата ѝ с Нова тв. Сега тя уверява, че няма да позволява "завои в отговорите на гостите ми".

Цитирана е новата шефка на телевизията Ива Стоянова:

„Безспорният й професионализъм ще е още една стъпка за нас към развитие на стойностна публицистика, която затвърждава позицията ни на телевизионен лидер“.

След като беше купена от братя Домусчиева Нова тв претърпя поредица от кадрови промени като се раздели с някои от най-опитните си и доказани журналисти. Същевременно тече и процес на пренос на кадри от близката до Делян Пеевски телевизия "Канал 3".

Доскорошната ѝ собственичка за кратко Ива Стоянова е новият управител на "Нова броудкастинг груп".