Елтън Джон изгуби гласа си и му се налижи да прекъсне изпълнение по средата по време на концерт в Нова Зеландия. След това големият изпълнител просто се разплака и бе изведен от екипа си.

Видеата с неприятнто събитие буквално обиколиха планетата за часове. Вижда се как звездата казва I'm so sorry, обляга се на рояла и се разплаква.

Елтън Джон ще довърши останалите си концерти в Нова Зеландия и Австралия, макар че му се наложи да напусне сцената в Оклънд, съобщи обаче днес БТА.

Певецът е болен от пневмония, но тя не е тежка. Лекарите са го уверили, че ще се възстанови. По тяхна препоръка 72-годишният певец отлага с един ден утрешния си концерт в Оклънд - за сряда. Той ще пее в Оклънд и в четвъртък. След това ще изнесе седем концерта в Австралия, преди да продължи турнето си в САЩ и Канада.

В неделя Елтън Джон пя повече от два часа в Оклънд преди да загуби гласа си и да напусне сцената с чужда помощ. По-късно той обясни на феновете си в Instagram, че вече е знаел за пневмонията, но въпреки това е решил да не отлага концерта.