Изтеглихме победителите в играта на списание „Клуб Z“. През март голямата награда бе осигурена от издателство „Прозорец“ - „Нито капка вода“ от Минди Макгинс.

Лин и майка ѝ населяват свят, в който питейната вода е на изчерпване и се е превърнала в най-голямата ценност за хората. Все пак двете са щастливки – в близост до къщата им има малко езеро. За 16-годишното момиче това е единственото, което познава. Лин никога не е виждала град, не е ходила на училище. Но майката е научила дъщеря си на жестоките правила на природата – никога на никого да не се доверява и първо да стреля, после да пита.

С „Нито капка вода“ Минди Макгинис прави впечатляващ дебют, в чийто център е не толкова един суров антиутопичен свят, колкото вечният въпрос за отношенията между хората. Откривайки нещо доскоро непознато за нея – добротата, главната героиня ще намери и смелостта да преодолее егоизма си, да се грижи за друг и да обича.

​Ето и кои са победителите:

Георги Попов – „Нито капка вода“ от Минди Макгинс, издателство „Прозорец“;

Velkov Hristo – един абонамент за сп. „Клуб Z“ (бр. 3 и 4 за 2020 г.);

Plovdiv & friends – един брой на сп.„Клуб Z“ (брой 3 за 2020 г.)

За да получат наградите си, късметлиите, които спечелиха, е достатъчно да изпратят съобщение във Facebook страницата на www.clubz.bg или на списание "Клуб Z" в рамките на 30 дни след обявяването им. Оставете ни телефон, за да се свържем с вас, или направо ни напишете адреса си, за да ви изпратим наградата.

Допълнителна информация може да бъде получена на телефон 02/4 055 055, или на e-mail: office@clubz.bg.

Честито на победителите! А на останалите – късмет другия път.

Следващата ни игра започва на 1 май, когато ще излезе новият брой на списание „Клуб Z“!