Нова регистрация

Facebook обяви в петък, че ще позволи на работниците си, които имат тази възможност, да работят у дома до края на годината. Много правителства по света вече решиха да удължат карантинните мерки срещу пандемията от COVID-19, съобщи Ройтерс.

Повечето офиси на социалната мрежа ще останат затворени поне до 6 юли, информира още говорител на "Фейсбук".

Компанията на Зукърбърг очаква сериозни загуби от реклама - в размер на милиарди - през втората половина на годината, тъй като тогава ще се усети по-сериозно ефектът от затварянето на малкия и среден бизнес заради световната пандемия.

Дали това ще доведе до съкращения на част от близо 45-те хиляди души, които работят за "Фейсбук", предстои да разберем. Компанията наскоро представи и своя надзорен борд, който на теория ще оценява и контролира действията на мажоритарния акционер и изпълнителен директор Марк Зукърбърг по политиката за свобода на изразяване в платформата.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.