ЦСКА-София спечели с мъка срещу "Витоша" (Бистрица) - 1:0, в мач от 25-ия кръг на efbet Лига - първият от подновяването на първенството. Резервата тази вечер Евандро реализира красиво с глава в 85-ата минута след хубаво центриране на Греъм Кери. 

В 25-ата Али Соу пропусна дузпа, а след почивката направи още един фрапантен пропуск. 

"Червените" отново се изравниха с "Локомотив" (Пловдив) в битката за 2-3 място - по 49 точки, докато "Лудогорец" има 58 и мач по-малко. "Левски" е с 46 т.

По-рано днес "Ботев" (Пловдив), съперник на ЦСКА-София в полуфинал за Купата (първият мач е в сряда), загуби изненадващо от "Ботев" (Враца) у дома с 0:1. Голът вкара Валери Домовчийски в 10-ата минута.

"Дунав" (Русе) и "Арда" пък направиха 0:0 в официалния дебют на треньора Николай Киров начело на тима от Кърджали. Вчера "Лудогорец" би "Левски" с 1:0 на "Герена".

ЦСКА-София загуби от "Царско село" на 29 февруари с 1:2 - двубоят се игра отново на стадиона в Бистрица, на който отборът на Милош Крушчич явно играе доста трудно.

Срещата с "тигрите" започна с минута мълчание в памет на починалия Борис Гаганелов, голямо име в историята на ЦСКА и родния футбол.

"Тигрите" напрактика са изпаднали, но доста затрудниха гостите с дефанзивния си футбол, а "червените" отново показаха старата си слабост - реализирането на голове. Чистите голови възможности не бяха много, а отлични изяви на вратата имаше юношата на "Левски" Николай Кръстев.

След почивката ситуациите пред него зачестиха. Все пак стражът нямаше какво да направи при изстрела на Евандро. В добавеното време Енрике Рафаел уцели напречната греда.