Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лицензионната комисия на БФС издаде лицензи на "Левски", "Локомотив" (Пловдив) и "Черно море" за участие в турнира Лига Европа за сезон 2020-2021 - стига да се класират по спортен път.

Това бяха последните три отбора, чиито документи са разгледани в централата. Лицензите важат и за Първа лига. А процедурата е затворена - всичките 14 тима от елита получиха право да се подвизават там (или във Втора) през новия сезон. Няма нито един отнет професионален статут, нито върнати документи.

Все пак придобитото право от страна на "Левски", "Локомотив" и "Черно море" е под условие. В решението се казва следното:

"Стриктно да бъде спазван член 14, т. 2, б. "д" от ННКЛ, като ще трябва да се придържат към представения погасителен план за намаляване на отрицателния собствен капитал, което ще бъде предмет на клубния мониторинг през 2020 година."

Което означава, че трите клуба трябва да харчат по-малко и да се придържат към погасителните планове за дългове, които са представили. УЕФА ще проследи това по отношение на спазването на правилото за финансов феърплей. В решенията за останалите 11 клуба няма такава забележка.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.