Христо Стоичков не спести пиперливия си език по адрес на ЦСКА-София след загубата на тима с дузпи на финала за Купата от "Локомотив" (Пловдив) снощи. Камата говори в едно от спортните предавания на тв канала "Унивижън", за който работи в САЩ.  

№8 е акционер в клуба заедно с Гриша Ганчев и Юлиян Инджов.

"Това е част от футбола. Аз го приемам, рече Ицо, цитиран от бТВ. - Загубихме след дузпи. Но един отбор, който играе у дома и по трибуните има 15 000 хиляди зрители... И  всичките футболисти са бедствие. Спортният директор е друго бедствие. Президентът е друго бедствие. Какво друго мога да кажа?"

Легендата на българския футбол излезе извън кожата си в интервю пред спортния канал TUDN. Камата изрази своето разочарование след загубения финал за Купата на България. Подробности ТУК: bit.ly/3glRhUy

Публикувахте от Dsport.bg в Четвъртък, 2 юли 2020 г.

Камата беше провокиран допълнително от спортния журналист Диего Баладо, който му показа своя снимка с екип на "Локомотив" (Пловдив), подарен му от приятел за рождения ден.

А не за първи път прехвърчат искри между Стоичков и ръководството на ЦСКА-София. Камата няколко пъти вече критикува клуба - от 2016 г. насам. Два пъти получи и отговори с официални изявления на сайта на "червените".