Ден 22-ри. Антиправителствените протести не стихват. За поредна вечер хиляди се събраха на Ларгото, за да поискат оставките на кабинета и на главния прокурор Иван Гешев.

Посрещна ги "колекция" от извадки от изказвания на премиера Бойко Борисов, разбира се, някои интерпретирани, препечатани като публикации в Клуб Z, Свободна Европа, Медуиапул, Дневник, Дарик радио и др. медии. Като: "Борисов: Ще последвам Доган и Станишев до затвора", "Борисов: Загубихме президентските избори, защото не искахме да ги спечелим", "Борисов: До три години ще върна българите от чужбина", "Борисов: До седмици ще видите, че сме безкомпромисни срещу хората на власт",  "Борисов: Пеевски си отиде. Пеевски напусна страната" и мн. др.

Композицията е дело на младежите от "Демократична България".

Към сградата на Министерския съвет отново летяха яйца и домати. Но и розови балони..., пълни с пари.

Блокирано цял ден остана движението на ключови кръстовища в центъра на София, в т.ч. Орлов мост, където още снощи протестиращи разпънаха палатки.

След 21 ч, по традиция, демонстрантите се отправиха към Орлов мост, като се очаква по-късно отново да се върнат пред сградата на Министерския съвет.