Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Капитанът на "Лудогорец" Светослав Дяков даде положителна проба за COVID-19, съобщават от клуба. Той е третият играч на отбора, който е диагностициран с положителна проба наскоро. 

Халфът е поставен под карантина в домашни условия. Според изнесената информация, Дяков се чувства много добре, няма никакви тежки симптоми на болестта. 

След новия случай на коронавирус в "Лудогорец" представителният отбор и служителите, ангажирани с него, незабавно дадоха повторен PCR-тест. Всички резултати са негативни, се посочва още в съобщението.

Припомняме, че в края на август двама души от "Лудогорец" - футболист и служител, дадоха положителни проби за коронавирус след задължителния PCR тест преди мач.

Единият е младежкият национал на България Доминик Янков. Той беше поставен незабавно под карантина в домашни условия. От клуба казаха, че Янков се чувства добре. Вторият е човек от персонала на "орлите", който също бе поставен под карантина. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.