Мистериозен трилър с настръхващи обрати, базиран на роман в стил "южна готика" на Доналд Рей Полък. С много хорър, насилие, религиозен фундаментализъм, жертвоприношения, убийства и вещерство. Всичко това е "Дяволът през цялото време", който от сряда може да се гледа в Netflix. 

Режисьорът Антонио Кампос вече е доказал, че умее да накара публиката да настръхне, и ни отвежда в малкото градче Кнокемстиф, Охайо в края на 50-те години. Там е мрачно, страшно и зловещо. Персонажите са дълбоко изкривени и обезпокоителни. Замесени са в гротескни ситуации, причинени от бедност, отчуждение, престъпност и насилие.

Грехът е звездата на кървавия, религиозно-готически филм на Netflix. Полицай, служещ на алчността си, проповедник отдал се на похотта си и млад мъж отприщил гнева си. Всички в Кнокемстиф са греховници, които вместо в търсене на изкупление, се отдават на агресия.   

"Как и защо животите на двама непознати са свързани?", ни пита глас зад кадър.

Но има ли значение на токава ужасно място, пропито с кръв, породена от омраза и сбъркани представи за избавление. Може би думите на полицая Лий Бодекер (Себастиян Стан) описват най-добре, какъв отговор да очакваме от филма: 

"Някой хора са родени, само да бъдат заровени." 

В Кнокемстиф се срещат незабравимо зловещи образи. Педофилът - пастор Престън Тийгардин (Робърт Патинсън), срещу когото ще се изправи сиракът Арвин Ръсел (Том Холанд). Негов баща е Уилърд Ръсел (Бил Скарсгард), ветеран леещ кръв на своето дърво за молитви, за да излекува жена си от рак.

Бегълците от закона - пастор Рой Лаферти (Хари Мелинг), който търси изкуплението, покривайки се с живи паяци и вируозният китарист - инвалидът Теодор (Поуки ЛаФар). 

Там са и Каръл и Санди Хендерсон (Джейсън Кларк и Райли Кеоу), двойка серийни убийци, обикалящи из Америка в търсене на модели, които да снимат и убият.

Как ще ги срещне животът и ще успеят ли да се прочистят от греховете си?